Sarajevo je još ranije osiguralo jesenju titulu prvaka, a protiv Čelika su igrači ovog tima očigledno već mislima bili na pauzi

Trener FK Sarajevo

Musemić: Ležerno smo ušli u utakmicu i imali smo sreće

Midhat Šljivak

FK Sarajevo je danas na Koševu savladalo Čelik rezultatom 3:1

Nije Bordo tim lako došao do pobjede protiv neugodnih Zeničana koji su im napravili ogromne probleme, a Husref Musemić je imao šta da kaže:

"Ležerno smo ušli u utakmicu i imali smo sreće. U nastavku smo bili bolji, ali ne smijemo dozvoliti ono što se dešavalo u prvom dijelu. Ne smijemo to sebi dozvoliti. Momci su zaslužili odmor, imaćemo vremena za analizu i pokušaćemo što bolje da se pripremimo za drugi dio sezone"; istakao je Musemić.

Sarajevo drugi dio sezone dočekuje sa pet bodova prednosti u odnosi na drugoplasirani Zrinjski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.