Sloboda bolja od Mladosti

Nalić: Sretan sam što smo pobijedili baš na ovaj način

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode danas su na Tušnju pobijedili Mladost sa 2:1 u okviru 19. kola Premijer lige BiH.

Tuzlanski tim je tako s pobjedom uspio da završi jesenji dio prvenstva, te igrači idu na zasluženi odmor. Iako je Mladost bila blizu osvajanja boda na kraju je Sloboda u finišu došla do pobjede golom Alispahića.

Nakon meča trener domaćeg tima Zlatan Nalić da je sretan što je njegova ekipa bila odlučna da dođe do tri boda u ovom meču.

"Vrlo značajna pobjeda, ovo je bila važna utakmica i drago mi je da smo to uradili na ovaj način. Disciplovano i odgovorno smo igrali maksimalno fokusirani na utakmicu i čistim ciljem da pobijedimo. Gol smo primili jer smo slabo reagovali u defanzivi. To se sve dešava, ali ipak bih dao važnost pobjedi", rekao je Nalić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
Izmisli Nala toplu vodu svaka cast
4 11
Dule Savic
Kakve veze nalic sa Sarajevom ima pa ste stavili oznaku na vijesti sa Sarajevom??
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi