Atajić je zadobio povredu u duelu Slobode i Mladosti na Tušnju, a da stvara bude još gora - njegov tim je na kraju poražen s 2:1

Zadobio tešku povredu

Nije za one sa slabim želucem fotografija koju je objavio napadač Mladosti

Edmir Škorić

U jednoj od posljednjih utakmica 19. kola, ujedno i jesenjeg dijela sezone u Premijer ligi BiH, Sloboda je pobijedila Mladost s 2:1.

Susret na Tušnju igrao se po hladnom vremenu, a u jednoj teškoj utakmici domaći tim uspio je slaviti s 2:1 i tako na sjajan način otići na višemjesečnu pauzu.

S druge strane, Kakanjci mogu da budu zadovoljni zbog partija u posljednje vrijeme, pa su uz Slobodu svakako kandidat da se bore i za treće mjesto.

Današnji meč na Tušnju donio je i nekoliko žešćih startova u žaru borbe, a najgore je prošao napadač Mladosti Bahrudin Atajić koji je kasnije objavio fotografiju stradale noge.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Atajić će morati posjediti liječnika, a ako se u ovome svemu može naći i pozitivna stvar, onda je to činjenjica da je povredu zadobio na samom kraju prvog dijela sezone i da sada slijedi duža pauza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.