Mladost dovela zanimljivo pojačanje: Stigao bivši igrač Celtica

Nekada igrao za mladu reprezentaciju BiH

Mladost dovela zanimljivo pojačanje: Stigao bivši igrač Celtica

Sjećate li se Bahrudina Atajića? Ovaj 24-godišnji ofanzivac je nekada slovio za nadu bh. nogometa, igrao je i za slavni Celtic, međutim njegova karijera se nije razvila onako kako se očekivalo.

U međuvremenu Atajić je igrao u Finskoj, Švedskoj i Litvaniji, a svoju karijeru sada će nastaviti u našoj zemlji, tačnije u redovima Mladosti iz Doboja kod Kaknja s čijim čelnicima je dogovorio saradnju. 

Atajić je već danas odradio i prvi trening s ovim premijerligašem, a u ekipi Mladosti će dodatno ojačati konkurenciju u navalnom redu, koji se nije pokazao kao efikasan s obzirom da u uvodna dva kola nije uspio da postigne niti jedan gol.

Atajić u Mladost stiže kao slobodan igrač. Posljednji angažman je imao u rodnoj Švedskoj, gdje je igrao za Landskrona BoIS koji se takmiči u drugom rangu tamošnjeg nogometa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi istaknuti kako je Atajič u prošlosti također bio i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Cim si ti jarane dosao ovamo od toliko klubova koje si prosao, pisi propalo. Tvoja karijera je oš'la u kurac krasni.
21 3
volfrapsodija
Rodna Švedska izdala, pa je onda i Bosna dobra. Svi se mi na kraju sjetimo Bosne.
13 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi