Ugovor potpisan do ljeta 2012. godine

Ljevaković produžio ugovor s Teplicama

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Admir Ljevaković, potpisao je novi dvogodišnji ugovor s češkim Teplicama. Tačni detalji ugovora još uvijek nisu poznati, ali Ljevaković  ističe da je menadžment kluba ispunio sve zahtjeve koje je on stavio pred njih.

«Sretan sam što smo konačno uspjeli postići dogovor», rekao je Ljevaković. «Drago mi je što je rukovodstvo Teplica prihvatilo moje zahtjeve, tako da ću u nastavku sezone biti koncentrisan isključivo na igru i rezultate. Za sada vam još uvijek ne mogu otkriti tačne finansijske detalje ugovora».

Ljevakoviću je ugovor isticao u ljeto ove godine, tako da će u skladu s novim ostati u Teplicama do ljeta 2012. godine. Preme pisanju češke štampe za usluge ovoga igrača bili su zainteresovani i moskovski CSKA, kao i njemački Bochum, međutim Teplice su tražile odštetu od milion eura, što je barem za sada odbilo potencijalne kupce.

Podsjetimo, ugovor sa Teplicama produžio je i drugi bh. internacionalac u njihovim redovima, Aidin Mahmutović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.