Sigurno da će biti promjena u igračkom kadru mlađeg premijerligaša iz Tuzle City

Nogometaši Tuzle City od danas na odmoru

Starčević ostaje, odlaze Šećerović, Stojčev i Vukmirović? · Saznajemo

Samir Mlaćo

Nogometaši Tuzle City sa desetog mjesta odlaze na zimsku pauzu. Tuzlaci će na proljeće voditi bitku za opstanak i jasno je da će se morati pojačati ukoliko naredne sezone ne žele igrati niži rang.

Od danas su izabranici Slobodana Starčevića na odmoru, a kako saznajemo do promjene na klupi neće doći. Starčević će ostati šef struke, međutim sigurno je da će biti odlazaka kada je igrački kadar u pitanju.

Iako imaju važeće ugovore, postoji mogućnost da će Tuzlake napustiti Adnan Šećerović, Stefan Vukmirović i Miloš Stojčev.

Sve će biti jasnije u narednom periodu, a za sada nisu poznata imena potencijalnih pojačanja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.