Četvorica se vraćaju, dvojica propuštaju Zvijezdu 09
Tuzlaci se nadaju novim bodovima.

Tuzla City na neugodnom gostovanju

Četvorica se vraćaju, dvojica propuštaju Zvijezdu 09

S. Mlaćo

Prvi dio sezone nogometaši Tuzle City će završiti gostovanjem kod Zvijezde 09. Tuzlaci su u prošlom kolu u posljednjim sekundama od Zrinjskog na svom terenu, ali i ostali bez dvojice prvotimaca.

Nermin Crnkić je pri izlasku sa terena zaradio pomalo čudno iskljuečenje, dok je meč ranije morao napustiti Ivan Kostić, koji će također propustiti subotnji meč.

Slobodana Starčevića ipak može da raduje povratak golmana Fejzića, te Čomora, Mitrovića i Šećerovića koji nisu imali pravo nastupa protiv Zrinjskog.

Tuzla City je u prvom duelu ova dva na Tušnju slavio 3:1.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti