Pogba bi već u januaru mogao napustiti Manchester

Teška situacija u Unitedu

Kriza u Unitedu kulminirala: Mourinho žestoko izvrijeđao Pogbu

Manchester United je nastavio seriju loših igara. Ovog vikenda izabranici Josea Mourinha remizirali su na gostovanju kod Southemptona 2:2. 

Gubio je United 2:0 i činilo se da se nalazi pred novim porazom, no na kraju su Crveni đavoli uspjeli doći do boda. Prema pisanju britanskih medija, burno je bilo u svlačionici Uniteda nakon meča.

Mourinho se okomio na jednu od najvećih zvijezda Paula Pogbu, što nije bio njihov prvi 'okršaj' ove sezone.

"Ti ne igraš, ne poštuješ igrače i navijače. Ubijaš mentalitet poštenim ljudima, ti si virus", navodno je rekao Mourinho.

Pogba će prema svemu sudeću već u januaru napustiti United, dok je još uvijek neizvjestan status Mourinha. Navijači traže njegov odlazak i nova pojačanja, ali čelnici kluba za sada šute.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.