Vezista Manchester Uniteda je očito zaljubljenik u lik i djelo bh. glumca.

Hoće li 'Izet' uslišati njegovu želju?

Matić: S kim bih volio popiti kafu? S Mustafom Nadarevićem!

Nekoliko fudbalera Manchester Uniteda ovih dana je učestvovalo u snimanju promotivnog videa za novog sponzora ovog kluba, a tom prilikom su odgovarali na pitanje s kojom poznatom osobom bi voljeli popiti kafu.

U video su između ostalog učestvovali Nemanja Matić, David De Gea, Juan Mata, Ander Herrera, Jesse Lingard i Ashley Young, a definitivno najzanimljiviji odgovor je dao Matić.

I, dok su De Gea i kompanija poručili kako bi voljeli kafu popiti sa zvijezdama popu Erica Cantone, Diega Maradone, Willa Smitha ili Morgana Freemana, Matićev odgovor je iznenadio mnoge - Mustafa Nadarević.

Novinar koji je radio ovaj promotivni video vjerovatno nije ni znao o kome je riječ, ali Matić je očigledno ostao "zaljubljen" u neke od kultnih uloga pomenutog glumca.

Naravno, među njegovim brojnim ulogama izdvajaju se uloga Izeta Fazlinovića u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' ili amidže Idriza u filmu 'Kod amidže Idriza'.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.