(Foto: FB/FK Mladost) Ovaj 27-godišnji štoper je svojevremeno bio član omladinskog pogona Chieva, a seniorsku karijeru je uglavnom proveo u Sloveniji, u Triglavu, Domžalama, Krki, Šenčuru i Iliriji

Treći fudbaler čiji je odlazak danas potvrđen

Reorganizacija u Doboju kod Kaknja: I Lamin Diallo napustio FK Mladost

Zimska pauza u Premijer ligi je tek počela, a ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja već trpi značajne promjene.

Nakon što je danas klub potvrdio odlaske napadača Dalibora Pandže i beka Darka Mišića, sada je Mladost na svojoj FB stranici obavijestila svoje navijače da član ekipe više nije ni štoper Lamin Diallo.

Očigledno je da u Doboju kod Kaknja planiraju reorganizaciju ekipe ove zime, a bit će zanimljivo vidjeti i koji će igrači stići u ekipu Mladosti.

Lamin Diallo je u Mladost stigao u januaru ove godine iz slovenačke Ilirije, a od tada je za ovu ekipu skupio 16 nastupa. Ove sezone je odigrao 10 utakmica u Premijer ligi i jednu u Kupu BiH.

Inače, ovaj 27-godišnji štoper je svojevremeno bio član omladinskog pogona Chieva, a seniorsku karijeru je uglavnom proveo u Sloveniji, u Triglavu, Domžalama, Krki, Šenčuru i Iliriji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.