Ukupno 21 utakmicu je odigrao ovaj mladi fudbaler u dresu Borussije ove sezone, a postigao je šest golova i upisao je devet asistencija (Foto: EPA)

Mladi fudbaler dovodi frizera iz Engleske

Jadon Sancho ne voli njemačke frizere: Vidio sam te ljude, radije ću biti bez frizure!

Midhat Šljivak

Mladi engleski fudbaler Jadon Sancho igra zaista fantastično u dresu Borussije iz Dortmunda.

Njemački velikan je napravio pravi potez dovođenjem ovog 18-godišnjaka koji se potpuno navikao na život u Njemačkoj.

Iako u Dortmundu ima sve što poželi, ali jedna stvar u ovoj zemlji mu se ne sviđa - frizeri.

Sancho je poznat po zanimljivim frizurama, pa zato njegov lični frizer često dolazi u Dortmund iz Engleske.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ne vjerujem njemačkim frizerima i ne šišam se ovdje. Kada želim da skratim kosu, dovedem svog čovjeka iz Engleske. Vidio sam njemačke frizere i ne sviđaju mi se. Odan sam svom frizeru i radije ću tri mjeseca biti bez frizure nego ići ovim frizerima", istakao je Sancho.

Sedmica Borussije je odličnim igrama u Borussiji zaslužio i poziv u reprezentaciju Engleske za koju je već odigrao tri utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.