Ostaje bez plate

Dembele ponovo prespavao trening, ali ovaj put će ga Barca žestoko kazniti

Endin Čaušević

Francuski fudbaler Ousmane Dembele ponovo se našao u centru pažnje jer je još jednom zakasnio na trening Barcelone.

Dembele je u subotu odigrao sjajan meč protv Espanyola na kojem je postigao jedan gol u pobjedi od 4:0, ali sve to je palo u vodu već narednog dana. Igrači Barcelone jučer su odraditli u 11 sati lagani trening, a na njemu još jednom nije bilo Dembelea.

Francuski fudbaler je još jednom uspio zakasniti na trening jer je došao čak dva sata kasnije i morao je sam trenirati. Dembele je poručio da je jednostavno prespavao, no čini se da mu je jasno da neće izbjeći kaznu.

Mnogi su se obradovali što je konačno ušao u pravi formu i počeo redovno da igra, a onda je napravio još jednu glupost. U Barci razmišljaju kako da ga kazne, a prema svemu sudeći kazna će biti novčana.

Katalonski Sport prenosi da bi Dembele mogao biti suspendovan za naredne mečeve, te da će ostati bez plate u periodu između dva i deset dana. To znači da bi mu plata za ovaj mjesec trebala biti za 7% manja od uobičajene.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.