Poznati komentator se zalio pićem nakon čudesnog gola Lionela Messija

Nevjerovatna reakcija

Poznati komentator se zalio pićem nakon čudesnog gola Lionela Messija

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone u subotu su kao gosti pobijedili Espanyol sa 4:0, a sjajan meč odigrao je Lionel Messi koji je postigao dva gola.

Messi je počeo i završio posao Barcelone protiv gradskog rivala i zanimljivo da je oba gola postigao iz slobodnih udaraca. Prvi gol posebno je impresionirao poznatog engleskog komentatora Rayja Hudsona koji je bio na tribinama.

Hudson je poznat po tome da s dosta emocija prenosi utakmice, a posebno se pamte njegovi komentari na račun Messija. On je u subotu bio na tribinama ovog stadiona, a kamere su snimile njegovu briljantnu reakciju nakon gola Messija za 0:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije