Glasno je odjeknula u medijima

Bayernova zvijezda uzdrmala i Kovača: "Nevjerovatno da o tome razmišlja..."

Bayernov trener Niko Kovač na konferenciji za medije pred meč sa Ajaxom prokomentarisao je i iznenađujuću izjavu Kinglseyja Comana.

U kratkoj karijeri Coman je već imao dvije povrede, a ukoliko dođe još jedna koja bi ga na duže vrijeme odvojila od terena spreman je i napustiti nogomet. Tako je barem Francuz izjavio za njemačke medije, što je svakako šokiralo Kovača, jer ga u Bayernu smatraju Riberyjevim nasljednikom.

"Nisam još razgovarao sa Comanom, ne znam je li tako rekao ili je pogrešno interpretirano. Ali, kada vam se dogode dvije povrede u kratkom periodu, normalno je da ste osjetljivi. Nadam se da mu se tako nešto neće opet dogoditi, ali ne mogu zaista vjerovati da misli o tome. On je igrač pred kojim je još puno titula", kazao je Kovač.

Coman, koji je prethodno igrao za PSG i Juventus, zbog povrede prethodno je propustio nastup na Svjetskom prvenstvu i šansu da se okiti naslovom svjetskog prvaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Za Bayern je od 2015. godine sakupio 66 službenih nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.