Bavarski velikan je imao očajno otvaranje sezone. Već su mnogi vidjeli odlazak Nike Kovača sa klupe, ali rukovodstvo tima mu je dalo punu podršku (Foto: EPA)

Schwegler sasvim iskren

Komična izjava igrača Hannovera nakon Bayerna: Lamborghini je ubrzao i naš Trabant nije imao šanse

Midhat Šljivak

Bayern se polako vraća.

Minhenski velikan danas je razbio Hannover sa 0:4 i tako je nastavio sa dobrim rezultatima u posljednjih mjesec dana.

Zadovoljan je izdanjem svojih fudbalera trener Niko Kovač za kojeg je današnji meč najbolji u sezoni.

"Odigrali smo veoma dobro i stvorili smo veliki broj šansi. Lagano se vraćamo i igramo onako kako znamo. Igramo jako dobro u posljednjih nekoliko utakmica, a ovo je bila naša najbolja utakmica u sezoni", rekao je Niko Kovač.

Sa druge strane igrač Hannovera Pirmin Schwegler je slikovito objasnio šta se dešavalo danas.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Bayern je danas bio na pravom nivou. Lamborghini je stigao do maksimalnog ubrzanja, a naš Trabant nije imao šanse. Nismo išli u duele, bili su pebrzi za nas. Nikakve šanse nismo imali", rekao je fudbaler Hannovera.

Bayern je ovom pobjedom došao do diobe drugog mjesta sa ekipom Borussije iz Moenchengladbacha, a oba tima imaju po 30 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.