Nije igrao, ali se istakao potezom

Gest za čistu desetku! Hajrović u svlačionicu došao sa velikim iznenađenjem

Potencijalni bh. reprezentativac Izet Hajrović nije zaigrao u najvećem hrvatskom derbiju u kojem je Dinamo na Maksimiru savladao Hajduk rezultatom 1:0.

Zbog čega je Izet omiljena pojava u Dinamovoj svlačionici pokazao je i njegov potez nakon utakmice, kada je u svlačionicu došao sa kolačima koje je pripremio sa svojom suprugom Lejlom.

Kolači su bili namijenjeni fizioterapeutima zagrebačkog kluba uoči zimske prvenstvene pauze i nadolazećih praznika, a njima su se počastili i saigrači.

Hajrovićev gest izazvao je oduševljenje cijele svlačionice, a fotografija na kojoj uručuje kolače članovima Dinamovog ljekarskog tima osvanula je i na zvaničnoj Instagram stranici kluba sa Maksimira.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.