Po ukusu te znam!

Ždrepčeva krv sljedeće godine puni jubilarnih 50 godina

Endin Čaušević

Prije više od 50 godina čak šest vrsti grožđa se sjedinilo u jedinstveno crveno vino, čiji ukus i danas poznajemo. 

Merlot i Caberne Sauvignon koji su zaslužni za mekoću, Frankovka i Game pružaju vinu prepoznatljivu rubin crvenu boju, Muskat Hamburg koji nosi slatki ukus sa sobom i na kraju dobro poznati Vranac, domaća sorta grožđa koja zaokružuje ovu raskošnu mješavinu najlepših vrsti sortnih grožđa.

Ždrepčeva krv sljedeće godine puni jubilarnih 50 godina i tim povodom Vinarija Čoka sprema razne aktivacije i poklone za svoje vjerne potrošače. Pratite nas na društvenim mrežama da bi ste bili u toku sa svim specijalnim dešavanjima koje spremamo samo za vas.

Posebna spona koja se godinama stvarala između ovog jedinstvenog vina i njegovih konzumenata istančanog ukusa je sa vremenom sve jača i zato mu se uvijek vraćate.

Po ukusu te znam! Ždrepčeva krv, živa legenda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.