(Foto: EPA) Quagliarella igra u strašnoj formi, a uspio je postići gol u posljednjih šest utakmica Serije A u nizu

Čeka se zvanična potvrda

Quagliarella proživljava drugu mladost, stiglo i produženje ugovora

Legendarni italijanski napadač Fabio Quagliarella ne misli prestati tresti protivničke mreže iako će krajem januara 2019. napuniti 36 godina.

Quagliarella u dresu Sampdorije ove sezone proživljava drugu mladost, u 15 nastupa u Seriji A je postigao devet golova i upisao pet asistencija, a sada je stiglo i produženje saradnje.

Njegov ugovor sa Sampdorijom je trebao isteći naredog ljeta, ali sada Sky Italia saopštava da je Quagliarella potpisao novi koji će važiti do 2020. godine i koji će sadržavati opciju produženja za još jednu godinu.

Ipak, zvanične potvrde još nema, ali bi ona trebala uslijediti uskoro, ako je vjerovati italijanskim medijima.

Inače, Quagliarella igra u strašnoj formi, a uspio je postići gol u posljednjih šest utakmica Serije A u nizu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.