Napadač Sampdorije traži "heroja" sa tetovažom njegovog gola

"Molim vas pomozite mi..."

Napadač Sampdorije traži "heroja" sa tetovažom njegovog gola

Napadač Sampdorije Riccardo Saponara putem društvenih mreža pokušava pronaći navijača koji je istetovirao njegov "škorpion" udarac protiv Lazija.

Sampdorija je prošlog vikenda izvukla remi (2:2) na Olimpicu protiv Lazija zahvaljujući sjajnom golu Riccarda Saponare u 99. minuti utakmice.

Bio je to najkasniji gol registrovan u Seriji A od kada se, od sezone 2004/2005, vode detaljne statistike, a Saponarina akrobacija je ubrzo postala viralni hit na društvenim mrežama.

Sada se i sam Saponara okrenuo društvenim mrežama kako bi pronašao jednog navijača. Naime, navijač Sampdorije je ubrzo nakon utakmice sa Lazijom na svom torzu istetovirao Saponarin "škorpion" udarac, a 26-godišnji napadač je slučajno naletio na fotografiju te tetovaže.

Očigledno je Saponaru oduševila ova tetovaža, pa sada putem društvenim mreža traži pomenutog navijača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Molim vas pomozite mi da nađem ovog heroja", poručio je Riccardo Saponara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi