Nije se izborio za minutažu

Sarajevo raskinulo saradnju sa golmanom

Nedin Tucaković više nije član FK Sarajevo, saopštio je bh. premijerligaš na svojoj zvaničnoj stranici.

Ovaj 22-godišnji golman koji je ponikao u SAD-u na Koševo je stigao u februaru ove godine, ali za vrijeme dosad provedeno u klubu se nije nametnuo, pa je ovakav rasplet bio i očekivan.

Tucaković je s jesenjim prvakom naše zemlje imao ugovor do kraja tekuće sezone, no u dogovoru sa čelnicima FK Sarajevo odlučio se na prijevremeni odlazak i saradnja između dvije strane danas je zvanično raskinuta.

"Kolektiv FK Sarajevo se zahvaljuje Nedinu uz želju za postizanjem sportskih uspjeha u budućnost", saopštili su iz Titove 38/b.

Podsjećamo, mladi Tucaković je u našoj zemlji pored FK Sarajevo imao priliku braniti i za NK Podgrmeč iz Sanskog Mosta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.