Ima novi klub

Vukmirović napustio Tuzla City, pa pronašao inostrani angažman

Po završetku jesenjeg dijela bh. prvenstva redove Tuzla Cityja napustio je i Stefan Vukmirović.

Ovaj Kragujevčanin je u Tuzla City došao u ljeto 2017. godine, bio je više-manje standardan igrač, ali u dogovoru s rukovodstvom bh. premijerligaša odlučio je sporazumno raskinuti ugovor i potražiti novu sredinu.

I našao ju je u Grčkoj. Nova stanica u njegovoj karijeri je tamošnji drugoligaš Karaiskakis Artas s kojim je danas potpisao ugovor do kraja sezone s opcijom produženja, ukoliko, naravno, obje strane budu za to.

Da je transfer realizovan potvrdio nam je i sam Vukmirović, ne skrivajući da se veseli novom izazovu u Grčkoj, u koju je prethodno otišao i njegov dojučerašnji saigrač iz Tuzla Cityja Adnan Šećerović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vukmirović je inače kroz dosadašnju karijeri igrao još za Radnički 1923, Jagodinu, Napredak, Radnik iz Surdulice, Borac Čačak, Slobodu iz Užica, malezijski Kuantan...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.