Kako saznajemo, novi predsjednik Upravnog odbora bit će vlasnik Sparsa Nihad Selimović

U 11 sati sjednica Skupštine

FK Željezničar danas dobija novo rukovodstvo?

Edmir Škorić

Danas u 11 sati počet će redovna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Željezničar.

Sijevale su posljednjih dana ostavke na Grbavici, otišli su generalni sekretar kluba, predsjednik i potpredsjednik Skupštine, a Upravni i Nadzorni odbor kluba je ranije obavijestio javnost da zavržava svoj angažman.

Danas će biti poznato ko će u narednom periodu voditi Željezničar. Kako nezvanično saznajemo, novi predsjednik Upravnog odbora bit će vlasnik Sparsa Nihad Selimović.

U Upravnom odboru bit će gotovo sigurno dosadašnji član Skupštine Badžak Jasmin, kao i nekadašnji direktor BSO osiguranja Željko Pervan, dok će za predsjednika Skupštine najvjerovatnije biti izabran Admir Džindo.

Očekuje se da Skupština kluba danas verifikuje ostavke članova UO i NO, te da izabere novo rukovodstvo pred kojim će biti mnogo posla s obzirom da Plavi još uvijek nemaju trenera, a financijska situacija u klubu nije bas onakva kakvom se predstavlja u javnosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.