Foto: Screenshot

Grudvanje na stadionima

Zimske radosti na Balkanu: "Žestoki obračuni" na tribinama

Fudbaleri NK Osijeka su na najbolji mogući način završili prvi dio sezone 1. HNL, pobjedom nad Inter Zaprešićem od čak 6:0.

Osijek je prvio dio sezone završio na drugom mjesto tabele, a navijači ovog kluba su pobjedu nad Interom proslavili na zanimljiv način - grudvajući se sa fudbalerima.

I tokom same utakmice su navijači Osijeka uživali u zimskim radostima, pa su se pripadnici navijače grupe Kohorta grudvali međusobno.

Čini se da navijači balkanskig klubova jedva čekaju snijeg kako bi se zabavili na tribinama, pa su tako nedavno navijači beogradskog Partizana uspjeli čak i prekinuti prvenstveni meč protiv Mačve jer su grudvama zasuli linijskog sudiju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.