Bordo momci žele titulu prvaka

FK Sarajevo naredne nedjelje u pogonu

Ništa ne prepuštaju slučaju: Hadžić u Turskoj 'priprema teren' za pripreme

Samir Mlaćo

Nogometaši FK Sarajevo sa pripremama za drugi dio sezone će startati 13. januara. Bordo momci će upaliti mašine i krenut sa glavnom cilju - tituli prvaka naše zemlje. 

Kako je već poznato, izabranici Husrefa Musemića će do 18. januara ostati u glavnom bh. gradu, a zatim otputovati za Ljubuški gdje će ostati do 24., a najvjerovatnije će u Hercegovini odigrati i jedan prijateljski susret.

Završni dio priprema za drugi dio sezone u kojem će Bordo tim "jurišati" na duplu krunu biće najvjerovatnije obavljen u Turskoj i to od 1. do 14 februara.

FK Sarajevo će u Turskoj odigrati i par prijateljskih susreta, a da u jesenjem prvaku naše zemlje ne prepuštaju ništa slučaju potvrđuje i to da se sportski direktor kluba Emir Hadžić već nalazi u Turskoj kako bi se na licu mjesta uvjerio uslove u kojima će raditi bordo ekspedicija te ugovorio prijateljske utakmice.

Bordo tim će drugi dio sezone otvoriti gostovanjem kod FK Tuzle City 23.02.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.