Prozivka će biti održana 14. januara na Grbavici, četiri dana kasnije slijedi put u Međugorje, a početkom februara Željo će otputovati u Antaliju

Počinju pripreme

FK Željezničar u Međugorju protiv Igmana iz Konjica

Edmir Škorić

Fudbalski klub Željezničar će 14. januara krenuti s pripremama za nastavak sezone.

Nakon turbulentnog jesenjeg dijela sezone, Željezničar s novim rukovodstvom i novim trenerom sprema se za nastavak šampionata.

Plavi će od 14. januara, kada će biti održana prozivka igrača, zvanično startati sa pripremama, a one će se odraditi u nekoliko etapa.

Prvo ide nekoliko dana priprema u Sarajevu, 18. januara Željezničar kreće za Hercegovinu, u Međugorje, gdje se godinama unazad u ovo doba godine sprema za drugi dio sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Međugorju će Željo provesti desetak dana, a početkom februara odlazi u Antalijul. U Međugorju će odigrati najvjerovatnije tri utakmice, a za sada je poznat jedan protivnik i to je federalni prvoligaš Igman iz Konjica. Taj meč igrat će se 26. januara.

Imena ostalih rivala bit će naknadno poznata.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.