Nihad Selimović: Amar Osim je bio i više nego korektan
Osim se vratio na Grbavicu

Predsjednik FK Željezničar za SportSport.ba

Nihad Selimović: Amar Osim je bio i više nego korektan

S. Mlaćo

FK Željezničar je danas dobio novog šefa stručnog štaba. Naime, na tu poziciju se vraća Amar Osim, najtrofejniji trener u historiji kluba.

Nihad Selimović, novi predsjednik FK Željezničar, već na Skupštini protekle nedjelje je jasno istakao da je želja čelnika kluba upravo Osim, te da vjeruje da će dogovor i biti postignut.

Osim se danas zvanično vratio na Grbavicu, a Selimović za SportSport.ba ističe zadovoljstvo zbog postignutog dogovora.

"Amar je biše i više nego korektan. Pregovori su trajali malo duže zbog toga što se ovdje radi o jednom projektu, pa je i saradnja dogovorena na tri i pol godine. Nismo željeli da to bude mjesec ili tako nešto, već da duži vremenski period", jasan je bio Selimović.

Navijače Željezničara zabrinula je informacija da je račun kluba blokiran, no Selimović ističe da je i to skoro pa riješeno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"I to je riješeno. Račun je odblokiran, ostale su stvari tehničke prirode. Već u prvim danima Nove godine sve će biti zvanično po tom pitanju", dodao je Selimović.

Prozivka FK Željezničar zakazana je za 14. januar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Gasi struju, motaj kablove.
84 7
VelaHavle
Kakav cirkusantski klub. Morž sjedi u skupstini, i na taj nacin izabere Upravu, a onda ta Uprava izabere njega za trenera hahaha
79 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti