Žižović uskoro proziva

FK Radnik starta u ponedjeljak

Samir Mlaćo

Nogometaši Radnika iz Bijeljine u ponedjeljak startaju sa pripremama za drugi dio sezone.

Istog dana u 11 sati biće održana i press konferencija za medije, a sat kasnije Mladen Žižović će obaviti prozivku i tako ozvaničiti početak priprema.

Kada je igrački kadar u pitanju, Žižović je ranije potvrdio odlazak Davora Arnautovića, dok od odlaska Nedima Mekića u Olimpik neće biti ništa.

"Davor Arnautović je kvalitetan igrač koji je ponikao u našem klubu, ali mi se sada baziramo na dovođenje igrača na pozicije koje su nam neophodne kako bi tim prirpemili za proljetni dio prvnestva. O odlasku Nedima Mekića u Olimpik iz Sarajeva se uvliko priča, ali za sada nema govora o njegovom odlasku i on je igrač Radnika", kazao je Žižović.

Radnik je jesenji dio sezone završio na sedmom mjestu Premijer lige sa 22 osvojena boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.