FK Radnik Bijeljina: Mekić ostaje, Arnautović nije u planovima

Novosti sa Gradskog stadiona

FK Radnik Bijeljina: Mekić ostaje, Arnautović nije u planovima

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine već neko vrijeme borave na pauzi, a početak priprema za proljetni dio sezone zakazan je za 14. januar kada će trener Mladen Žižović izvršiti prozivku na Gradskom stadionu.

Kao i u svim ostalim klubovima iz Premijer lige, i u Radniku se očekuje mnogo igračkih promjena na zimu. Spominju se neka imena, ali za sada ništa nije ni konkretno, ni ozvaničeno.

Tako se u posljednje vrijeme govorilo da bi fudbaler Radnika Nedim Mekić karijeru mogao nastaviti u Olimpiku, a da bi dres tima iz Bijeljine ponovo mogao obući Davor Arnautović, sadašnji član prvoligaša RS Sloge iz Gornjeg Crnjelova.

"Davor Arnautović je kvalitetan igrač koji je ponikao u našem klubu, ali mi se sada baziramo na dovođenje igrača na pozicije koje su nam neophodne kako bi tim prirpemili za proljetni dio prvnestva. O odlasku Nedima Mekića u Olimpik iz Sarajeva se uvliko priča, ali za sada nema govora o njegovom odlasku i on je igrač Radnika", govori trener Radnika Mladen Žižović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik je jesenji dio sezone završio na sedmom mjestu Premijer lige sa 22 osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi