Nekadašnji mladi reprezentativac BiH trenutno bez kluba

Enes Sipović napustio Saudijsku Arabiju

Samir Mlaćo

Bh. internacionalac Enes Sipović napustio je redove Ohod Al-Medina iz Saudijske Arabije. Sipović je u S.Arabiji proveo polusezonu, te ubilježio 11 nastupa.

Bh. internacionalac Enes Sipović napustio je redove Ohod Al-Medina iz Saudijske Arabije. Sipović je u S. Arabiji proveo polusezonu, te ubilježio 11 nastupa.

Radi se o nekadašnjem mladom reprezentativcu naše zemlje koji je nakon završetka saradnje svom sada već bivšem poželio sve najbolje, te istakao da sada okreće novo stranicu u svom životu.

Sipović je prethodno nastupao u Maroku za Ittihad Tanger i RS Berkane, te Westerlo, Otelul Galati, Farul, Petr.Ploiesti, a ponikao je u sarajevskom Željezničaru.

Ovaj 28-godišnji defanzivac danas dolazi u Sarajevo gdje će se spremati za novi klub.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.