I Bakrač sporazumno raskinuo ugovor sa FK Željezničar: Bila mi je čast nositi plavi dres

Štoper otišao s Grbavice

I Bakrač sporazumno raskinuo ugovor sa FK Željezničar: Bila mi je čast nositi plavi dres

Štoper Miloš Bakrač zvanično je raskinuo ugovor sa ekipom Željezničara.

Nakon što su redove Plavih sa Grbavice u proteklim danima napustili Filip Jazvić, Jovan Blagojević i Ivan Čurjurić, red je došao i na Bakrača.

"Prije svega želio bih se zahvaliti novoj Upravi. Brzo smo se dogovorili oko prekida saradnje. Posebno gospodinu Mirsadu Šiljku. Bila mi je čast da nosim dres kluba kao sto je FK Željezničar i da igram na Grbavici pred Manijacima. Nije se poklopilo kako treba, ostaću upamćen po crvenin kartonima. Dao sam sve od sebe na svakoj utakmici nadam se da su to navijači prepoznali. Novoj upravi, treneru i mojim bivšim saigračima želim sve najbolje u narednom periodu.", rekao je Bakrač za SportSport.ba.

Inače, radi se o fudbaleru koji je prije Željezničara nosio dresove Sutjeske iz Nikšića, Travnika, Siona, Budućnosti iz Podgorice i OFK Beograda.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Ma jasta nego GOSPODAR života i smrti u Skretnici...Od pojacanja stižu Starovlah,Paprica i Zvonko Jelusić.danas stiže Janjus na pregovore,a Bahticu kasni avion iz Australije,ali najvjerovatnije ce i on potpisati...
45 5
casimiro
realno ovaj decko nikad i nije bio pojacanje!
7 40

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi