Oglasio se na Facebooku

Hasan Salihamidžić na sjajan način čestitao rođendan legendarnom Ottmaru Hitzfeldu

E. Čaušević

Hasan Salihamidžić jedan je od najboljih igrača koje je imala Bosna i Hercegovina, a najbolje dane svoje karijere proveo je u dresu Bayerna.

Salihamidžić je postao ikona minhenskog kluba i trenutno obnaša funkciju sportskog direktora. Najbolje dane igračke karijere dao je ovom klubu s kojim je osvojio sve što je mogao i to u eri sjajnog trenera Ottmara Hitzfelda.

Ovaj sjajni trener jučer je proslavio svoj 70. rođendan i dobio je čestitke iz cijelog svijeta. Međutim, Salihamidžić je sve to nadmašio čestitkom na Facebooku za čovjeka koji je za njega bio idol.

"Ottmar Hitzfeld nije bio samo trener s kojim smo osvojili velike titule, on je za mene bio uvijek čovjek na kojeg sam se mogao ugledati i naučiti mnogo toga. Želim ti sretan 70. rođendan", napisao je Salihamidžić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.