Pod palicom Amara Osima

Nogometaši FK Željezničar nakon prozivke odradili i trening

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Nakon prozivke u 12 sati, nogometaši Željezničar u 13 sati izašli su na pomoćni teren stadiona Grbavica i pod palicom novog šefa stručnog štaba Amara Osima odradili prvi trening u 2019. godini.

Željezničar su do sada napustili Miloš Bakrač, Ivan Čurjurić, Filip Jazvić, Filip Arežina i Jovan Blagojević, a od novih imena pojavio se Srđan Stanić koji se nedavno razišao sa Zrinjskim, te Denis Žerić koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u Igmanu iz Konjica.

Iskusni Jadranko Bogičević se vratio u prvi tim nakon suspenzije, te će mu po riječima Amara Osima biti ponuđen novi ugovor.

Kako je već poznato, Plavi će u petak put Međugorja, a zatim će glavni dio priprema odraditi u Antaliji.

Amar Osim je na današnjoj press konferenciji najavio da će se njegov tim pojačati, ali nije htio otkrivati na kojim pozicijama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.