Selimović: Ne odustajemo od infrastrukture, za sportsku politiku pitat će se Osim

Predsjednik Plavih pred početak priprema

Selimović: Ne odustajemo od infrastrukture, za sportsku politiku pitat će se Osim

E. Čaušević

U prostorijama FK Željezničara danas je održana press konferencija pred početak priprema za drugi dio sezone.

Na press konferenciji bio je novi predsjednik kluba Nihad Selimović koji je pričao o planovima za budućnost. Selimović je izjavio da je pred njima dosta posla, ali da već ima nekog pomaka obzirom da su odblokirani računi kluba.

"Danas ćemo predstaviti šefa stručnog štaba i sve stvari koje vas zanimaju. Iznijet ćemo i planove za budućnost. Svi ste upoznati sa stanjem u prošlosti. Zvanična primopredaja još uvijek nije bila. Uspjeli smo da odblokiramo račun, dakle svi računi su operativni. Želimo da klub može nesmetano raditi"

"Nijednog trenutka nećemo odstupati od nastavka radova za razvoj infrastrukture. Kada su pojačanja u pitanju o tome će više reći Amar Osim. Najvažnijie je da je danas prozivka i da u petak idemo u Međugorje, a onda u Antaliju. Dogovorene su i kvalitetne utakmice i želimo spremni dočekati nastavak prvenstva".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O funkciji Amara Osima:

"On će se pitati o cijeloj sportskoj politici, a naš primarni cilje je izlazak u Evropu i da svaku utakmicu idemo na pobjedu".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dino13dino13
samo vi brisi te komentare ! Jadovi jadni
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi