Pokušat će pronaći pravo rješenje za mladog playmakera

Mavericksi ipak neće trejdovati Dennisa Smitha?

Dallas Mavericksi neće po svaku cijenu pokušati trejdovati svog playmakera Dennisa Smitha Juniora prije 7. februara i isteka roka za trejdove.

Prema pisanjima ESPN-ovog Tima MacMahona Mavericksi su optimistični da mogu vratiti Smitha Juniora, koji je u svojoj drugoj sezoni u NBA, na "pravi put".

Navodno su Mavericski spremi trejdovati mladog playmakera samo ukoliko dobiju ponudu koja će apsolutno zadovoljiti ukuse čelnika ove franšize.

Podsjetimo, o potencijalnom trejdu Smitha Juniora se počelo špekulisati jer se on nije dobro "uklopio" sa Lukom Dončićem, oko kojeg će se u budućnosti graditi franšiza.

Za sada je očigledno da Smith Jr. i Dončić ne mogu funcionistati zajedno na parketu, tačnije da Smith Jr. nije isti igrač kao što je bio u svojoj rookie sezoni, što se može lako vidjeti i na njegovoj statistici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.