McTominay na meti Brendana Rodgersa

Manchester United posuđuje veznjaka Celticu?

Britanski mediji prenose informacije da Celtic pregovara sa Manchester Unitedom o mogućoj posudbi Scotta McTominayja.

Ovaj mladi, 22-godišnji veznjak je navodno dosutpan za posudbu jer se nije uspio nametnuti u prvom timu Crvenih đavola ni kod Josea Moruinha, a sada ni kod Ole Gunnara Solskjaera.

McTominay, škotski reprezentativac, je ove sezone upisao samo tri starta u Premier ligi, dok je četiri puta u igru ulazio sa klupe za rezervne igrače. Također, upisao je jedan start u FA Kupu, u meču protiv Readinga.

Trener Celtica Brendan Rodgers nije želio komentarisati špekulacije o posudbi veznjaka Uniteda, ali otočki mediji vjeruju da je izuzetno zainteresovan za ovog mladog fudbalera.

"Puno je špekulacija o raznim igračima tako da ne želim ništa komentarisati", poručio je danas Rodgers škotskim medijima i dodao:

"On je veoma dobar mladi igrač. Mislim da je to pokazao kada se probio u prvi tim Manchester Uniteda. Posjeduje fantastičan talenat i to je sve što ću reći".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.