Mario Ivanković: Pripreme zasad idu po očekivanom, do turnira u Gabeli nadamo se konturama momčadi

Nogometaši bh prvaka HŠK Zrinjski jutros su otputovali na drugi dio priprema u Makarsku gdje će ostati tjedan dana i gdje će odigrati prvu pripremnu utakmicu sa hrvatskim drugoligašem NK Solinom.

Pred sami put Mario Ivanković pomoćni trener u Sliškovićevom stožeru osvrnuo se na dosadašnji dio priprema te ono što očekuje Zrinjski u nastavku.

"Što se tiče ovog prvog dijela koji smo odradili u Međugorju i Mostaru sve je proteklo kako smo i priželjkivali. Par igrača je uhvatila nekakva viroza pa su preskočili zadnji dan treninga u Međugorju ali nadam se da će od danas to biti sve u redu" - rekao je nkadašnji kapetan HŠK Zrinjski Ivanković i nadovezao se:

"Vjerujem da ćemo sve zacrtano odraditi do turnira u Gabeli koji nas čeka za tjedan dana. Uvodni treninzi bili su usmjereni testiranju i nekom dizanju snage i aerobnog treninga. Očekujemo da ćemo pored nastavka rada na snazi i spremi početi uigravati tim za igru na dva gola. Otprilike do turnira u Gabeli da imamo neku viziju i da za vrijeme kasnijih treninga sve to nadopunjavamo i nadograđujemo" - rekao je Ivanković za SportSport.ba uoči puta u Makarsku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.