Janković na raspolaganju ima 27 igrača

Kozara počela pripreme

Samir Mlaćo

Novi šef strućnog štaba FK Kozara Igor Janković izvršio je danas prozivku prvotimaca FK Kozara i tako započeo pripreme za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

 Na raspolaganju će Janković imati 27 igrača, od čega devet juniora. Kozaru su napustili Siniša Radoja, Vladimir Kremenović i Zoran Petković, dok su novi igrači Nemanja Gavrić (Dubrave), Miloš Kukić i, Slaviša Maksimović (Tekstilac) te Boris Ostojić (Željezničar).

Kompletne pripreme fudbaleri Kozare obaviće u Gradišci, a planirano je i nekoliko pripremnih utakmica (Ljubić, Dubrave, Modriča, Krupa, Jedinstvo iz Bihaća i Rudar iz Prijedora).

Okupljenim fudbalerima i stručnom štabu obratio se i predsjednik FK Kozara Milenko Pavlović poželivši im mnogo sreće i uspjeha u narednom periodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.