Kozara u ponedjeljak pali motore, četiri nova imena
Foto: FK Kozara

U nastavku sezone klub vodi Igor Janković

Kozara u ponedjeljak pali motore, četiri nova imena

Pod palicom Igora Jankovića u ponedjeljak će s pripremama startati i Kozara iz Gradiške.

Klub sa Save zimsku pauzu u 1. ligi RS je dočekao na diobi četvrtog mjesta, sa istim brojem bodova kao i Željezničar, a kako bi se nastavilo s dobrim rezultatima intenzivno se radi i na jačanju igračkog kadra.

Nakon što je iz Dubrave stigao Nemanja Gavrić, saradnja je dogovorena i sa stoperom Borisom Ostojićem koji je prethodno igrao za banjalučki Željezničar, dok su iz Tekstilca stigli napadač Miloš Kukić i veznjak Slaviša Maksimović.

"Lista pojačanja nije zaključena. Cilj nam je da do početka sezone dovedemo još jednog ili dva golmana, jednog napadača i veznjaka. Vjerujem da ćemo u nastavak sezone ući još kvalitetniji", kazao nam je šef stručnog štaba Igor Janković.

Kozara je također dogovorila i nekoliko pripremnih utakmica, a protivnici će biti Ljubić, Dubrava, Modriča, Krupa, Jedinstvo i Rudar Prijedor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi