Igrači Tuzla Cityja marljivo rade na pripremama u Međugorju

Tuzla City sutra protiv Čapljine

Nikola Mitrović se povrijedio, vratio se u Tuzlu na preglede

Edmir Škorić

Nogometaši Tuzla Cityja već nekoliko dana nalaze se u Međugorju gdje se pripremaju za nastavak sezone.

Prije dva dana su izabranici Slobodana Starčevića stigli u Međugorje, a već im je nametnut žestok tempo i sutra ih čeka prvi meč, a rival će biti Čapljina.

Ovaj meč propustit će 21-godišnji veznjak Nikola Mitrović, koji je otputovao u Tuzlu na pregled zbog povrede koljena.

Svi ostali igrači Tuzla Cityja su spremni i odradili su trening, a vidjet ćemo kome će sutra Starčević dati šansu protiv Čapljine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U utorak će, ako ne bude nekih promjena, igrači Tuzle odmjeriti snage sa Željezničarom, a nije isključeno još barem jedna provjera do odlaska u Ulcinj na drugi dio priprema.

Prethodno su nekoliko dana igrači Tuzle radili na pomoćnom terenu stadiona Tušanj, no naravno uslovi nisu baš najbolji zbog hladnoće i snijega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.