Foto: biscani.net

U upravi Rođenih se ne miruje

Sinan Samardžić potpisuje za FK Velež?

Posljednjih nekoliko dana u upravi FK Velež izuzetno je prometno. Kako je klub i najavio uprava Veleža intezivno radi na produživanjima ugovora igrača za koje je struka procijenila da će u budućnosti biti oslonac Rođenih.

Ugovor je posljednjih dana produžilo nekoliko nogometaša (Denis Zvonić, Nusmir Fajić, Mehmed Ćosić, Haris Ovčina) a klubu je pristupio mladi Melvin Osmić.

Kako SportSport.ba saznaje Rođeni su u završnom dijelu pregovora s jednim od najboljih nogometaša bihaćkog Jedinstva Sinanom Samardžićem. Navodno se ovaj 21-godišnjak jako svidio šefu stručnog stožera mostarskog Veleža Ibri Rahimiću a u derbiju u prvom dijelu prvenstva kada je Velež savladao Jedinstvo u Bihaću upravo je Samardžić bio strijelac jedinog pogotka za Bišćane.

Mladi Samardžić jedan dio karijere proveo je u Zvijezdi 09 te hrvatskom drugoligašu NK Varaždin.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.