Haris Ovčina produžio ugovor sa FK Velež

Ostaje u Mostaru

Haris Ovčina produžio ugovor sa FK Velež

FK Velež nastavlja s najavljenim planom produživanja ugovora sa svojim igračima koji čine kostur ovog tima. 

Nakon Denisa Zvonića, Nusmira Fajića i Mehmeda Ćosića Rođeni su danas produžili ugovor i sa Harisom Ovčinom koji će dres Veleža nositi do juna mjeseca 2022 godine.

"Sretan sam što smo se uspjeli dogovoriti oko nastavka saradnje. Rođeni su meni kao igraču puno pomogli, ovdje sam dobio priliku za igru i afirmaciju, te na ovaj način želim da dam svoj doprinos u povratku Veleža u Premijer ligu BiH. Radujem se novim nastupima u crvenom dresu, nadam se da ćemo na kraju sezone zajedno sa našim vjernim navijačima proslaviti ulazak u Premijer ligu", rekao je Ovčina.

Plan uprave Veleža je napraviti dugu suradnju s igračima za koje je struka procijenila da će i u budućnosti biti važne karike tima a u skoroj budućnosti iz tabora lidera Prve lige Federacije očekuje se još nekoliko sličnih vijesti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Velež nakon tri pripremna meča u ponedjeljak ujutro putuje za tursku Antaliju gdje će također odigrati nekoliko jakih prijateljskih utakmica a imena protivnika bit će obznanjena jako skoro.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yebem_velez_pisam_horde
Ove godine svije titule u Mostaru, titula prve lige federacije i titula premijer lige
1 11
velez mo
MUJEZINOVIC,COSIC,OVCINA IDUCE GODINE IMA DA VRIJEDE BAR PO 2-3 MILIONA EURA IZ VELEZA U LIGE PETICE,SVAKA CAST UPRAVI.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi