Obren Cvijanović još jedan je u nizu igrača FK Velež koji su produžili ugovor s mostarskim klubom

Nema spavanja u upravi Rođenih

I Obren Cvijanović produžio ugovor s FK Velež

Uprava mostarskog FK Velež posljednjih dana radi punom parom. Klub konstantno produžuje ugovore s nogometašima a posljednji u nizu onih koji su stavili potpis na novi ugovor je Obren Cvijanović.

Danas je Cvijanović u klupskim prostorijama stavio autogram na ugovor do 06/2021. godine, uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

Obren Cvijanović, rođen 30.08.1994. godine, u Velež je došao na početku aktualne sezone, a nakon potpisa na novi ugovor nije krio svoje zadovoljstvo nastavkom suradnje:

“Drago mi je što sam produžio ugovor sa Veležom. Na meni je sada obaveza i odgovornost da svojim radom i zalaganjem opravdam ukazano povjerenje. Na svakom treningu i utakmici pružit ću svoj maksimum, kako bi dao svoj doprinos povratku Veleža u Premijer ligu” - rekao je Cvijanović pa nastavio: - “Nadam se da ćemo na kraju sezone obradovati svoje vjerne navijače i ovom gradu donijeti radost, jer zaslužuje da ima gradski derbi u Premijer ligi BiH”.

Obren Cvijanović rođen je u Kotor Varoši a u Velež je stigao iz gradačačke Zvijezde. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.