Sinan Samardžić novi igrač FK Velež!
Sinan Samardžić je odigrao odličnu polusezonu, a jedan od pogodaka je postigao upravo protiv FK Velež

Dogovorena saradnja

Sinan Samardžić novi igrač FK Velež!

M. Šljivak

FK Velež dobio je danas još jedno pojačanje pred nastavak sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Novi igrač Rođenih, kao što je to SportSport.ba i najavio, postao je 22-godišnji vezni fudbaler Sinan Samardžić.

Proteklu polusezonu Samardžić je proveo u redovima bihaćkog Jedinstva. Tamo je igrao zaista odlično i privukao je pažnju mostarskog tima.

Na kraju je dogovor o njegovom transferu i postignut. Samardžić je postao novi igrač Veleža i sa ovim timom će pokušati da se izbori za plasman u Premijer ligu BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Uprava Veleža je u proteklom periodu odradila dosta dobar posao. Stigao je mladi Melvin Osmić, a saradnja je produžena sa nekoliko fudbalera (Denis Zvonić, Nusmir Fajić, Mehmed Ćosić, Haris Ovčina).

Samardžić je protekle polusezone odigrao 15 utakmica i postigao je četiri gola, a prije jedinstva igrao je još za Zvijezdu 09 i NK Varaždin.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
posto je Mule sad u drugom timu treba mu reci da nosi kopacke ovom novopecenom prvotimcu :)
7 1
*p!p!t@*
Ode Mulac u nepovrat...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi