Mladi veznjak želi bolju minutažu

Ismar Hairlahović na izlaznim vratima HŠK Zrinjski?

Ismar Hairlahović je u Zrinjski stigao prošle zime, a Plemićima su ga tada "preporučile" odlične igre u dresu tuzlanske Slobode.

Ipak, nije se naigrao ovaj 22-godišnji veznjak u dresu Plemića, pa bi uskoro mogao promijeniti sredinu u potrazi za ekipom u kojoj će imati zapaženiju minutažu.

Hairlahović je ove sezone upisao samo šest nastupa za Zrinjski u Premijer ligi BiH, a iako se trenutno nalazi na pripremama sa ostatkom ekipe Plemića, ne bi čudilo da uskoro pronađe novi klub.

Bolja minutaža i više šanse za igru u ovom trenutku je sigurno prioritet mladog Hairlahovića koji što prije želi pokazati svoj fudbalski kvalitete.

Inače, Harilahović je svojevremeno bio član omladinske škole Hajduka, a nastupao je za Hajduk II i NK Dugopolje prije nego što je početkom 2017. godine stigao u Premijer ligu BiH potpisavši za Slobodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.