Zabijali Bagarić i Marković

Široki Brijeg slavio protiv slovačkog Trenčina

Bh. premijerligaš Široki Brijeg danas je u sklopu priprema za drugi dio sezone odigrao novu utakmicu.

Širokobriježani su u prvoj provjeri poraženi od danskog Randersa (3:1), a današnji protivnik ekipi s Pecare bio je slovački prvoligaš Trenčin protiv kojeg su plavo-bijeli bili bolji i na kraju slavili sa 2:1. 

Pogotke za pobjedu Širokog Brijega postigli su Dražen Bagarić u 19. minuti i Stipo Marković u 79. minuti utakmice, dok je za Slovake pogodio Milan Corryn u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Široki Brijeg je utakmicu počeo u sastavu: Bilobrk, Ćorluka, Matić, Barišić, Kvesić, Enin, Marić, Babić, Eliomar, Bagarić, Popović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, narednu provjeru Široki Brijeg bi trebao imati 3. februara protiv moldavskog Sheriffa kojeg vodi Goran Sablić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.