Rođeni spremni za prvu provjeru

FK Velež danas igra prvi prijateljski meč u Turskoj

Samir Mlaćo

Nogometaši Veleža već četvrti dan nalazi se na pripremama u Antalyji.

 Jučer, treći dan, Rođeni su imali na rasporedu dva treninga, gdje se radilo na svim segmentima igre. Svi igrači rade u punom intezitetu, te za sada sve protiče u najboljem redu, što može radovati stručni štab.

Već danas jesenji prvak Prve lige FBiH će odigrati i prvu od četiri prijateljske utakmice koliko je dogovoreno u Turskoj. Protivnik Veležu bit će kazahstanska ekipa, Kairat Almaty. Utakmica se igra sa početkom u 15:30 sati.

"Za razliku od prve tri utakmice, gdje su po poluvrijeme igrale dvije ekipe, sutra se očekuje manje izmjena, odnosno realno je očekivati izmjene tek u drugom dijelu drugog poluvremena", saopštili su iz FK Velež.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.