Plemići su trenirali na terenu s umjetnom travom po kiši koja je skoro cijeli dan padala u Medulinu.

U nedjelju u 11h prva utakmica protiv druge momčadi NK Osijek

HŠK Zrinjski: Odrađeni prvi treninzi u Medulinu

Nogometaši i stručni stožer HŠK Zrinjskog sinoć su stigli u Medulin gdje će ostati u narednih 2 tjedna i kako je rekao Blaž Slišković raditi na taktičkom dijelu priprema za nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Danas su Plemići odradili prve treninge unatoč lošem i kišnom vremenu  na terenima s umjetnom travom Agencije Arena. Jutarnji trening nogometaši su odradili u teretani koja se nalazi u sklopu hotela u kojem su smješteni dok je popodnevni dio bio rezerviran za taktički dio treninga.

HŠK Zrinjski prvu utakmicu na Medulin Cupu odigrat će u nedjelju u 11h ujutro protiv druge momčadi hrvatskog prvoligaša NK Osijek dok će drugi susret igrati protiv češkog drugoligaša Čeških Budejovica. 

U Medulinu će bh prvaci odigrati mimo turnira i pripremni susret s još jednim hrvatskim prvoligašem, NK Istrom iz Pule.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.