Konjičani se pojačali dodatno

Tatar i Pendek nova lica u FK Igman

Čelnici federalnog prvoligaša Igmana iz Konjica prilično su aktivni po pitanju dovođenja pojačanja.

Konjičani su ove zime doveli veliki broj nogometaša i u proljetni dio sezone će ući znatno jači, međutim serija pojačanja nije zaključena, a posljednji u nizu koji su zadužili Igmanov dres su Kerim Tatar i Ismet Pendek.

Tatar koji je ofanzivac u Konjic dolazi iz Olimpika, gdje se jesenas i nije pretjerano naigrao, dok je Pendek, s druge strane, bio neizostavan u odbrambenoj liniji bihaćkog Jedinstva.

Nema sumnje kako će ovaj dvojac biti od velike pomoći treneru Nedimu Jusufbegoviću u nastavku sezone u kojem je za Igman primarni cilj sačuvati prvoligaški status. 

Igman je, podsjetimo, na pauzu otišao sa desete pozicije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.