FK Igman doveo Sulića

Novo ime u Konjicu

FK Igman doveo Sulića

Federalni prvoligaš Igman iz Konjica angažovao je još jedno pojačanje za drugi dio sezone.

Konjičani predvođeni Nedimom Jusufbegovićem ove zime doveli su Hrvanovića, Smajića i Šivšića, no lista pojačanja nije zaključena, a naredni u nizu koji se priključio Igmanu je Ivan Sulić.

Radi se o 20-godišnjem igraču koji će dodatno zaoštriti konkurenciju u napadu, a prije nego što je došao u Igman igrao je za Brotnjo i Novi Travnik.

U prvom dijelu sezone Sulić je u dresu Novog Travnika odigrao 13 utakmica, sakupivši pritom 806 minuta na terenu, a postigao je samo jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, prvi dio sezone Igman je okončao na desetoj poziciji sa 19 osvojenih bodova.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi