(Foto: FK Željezničar/Armin Herić) Bajić je danas stavio potpis na jednoipogodišnji ugovor sa Željezničarom, te će sa ostatkom ekipe otputovati u Antaliju

Ozvaničena saradnja sa mladim bekom

Branko Bajić novi fudbaler FK Željezničar · Zvanično

Bivši omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine Branko Bajić je očigledno tokom probnog rada zadovoljio struku Željezničara, pa je danas i potpisao ugovor sa klubom sa Grbavice.

Bajić će se tako biti među putnicima u Antaliju gdje će Željezničar obaviti drugio dio priprema za nastavak sezone.

"Drago mi je što sam došao u ovako veliki klub. Nadam se da ću opravdati povjerenje trenera. Sviđa mi se atmosfera u ekipi, igrači su me super prihvatili i jedva čekam treninge i utakmice u Antaliji", izjavio je za klupski sajt Bajić.

Ovaj 20-godišnji lijevi bek je karijeru počeo u bijeljinskom Radniku u kojem je jako rano debitovao za prvi tim. BiH je napustio 2016. godine kada se pridružio omladinskom pogonu Čukaričkog.

Nakon Čukaričkog je prešao u slovačku Dunajsku Stredu, a u narednih godinu i po bi trebao nositi dresi FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Branko Bajić je bio član U17, U18, i U19 selekcije Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, ekspedicija Željezničara danas putuje u Antaliju, a prvi trening Plave očekuje već sutra ujutro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.